Back to top

GİZLİLİK BİLDİRİMİ

BU GİZLİLİK BİLDİRİMİNİN AMACI

Kone Asansör Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("KONE") gizliliğinizi ve kişisel verilerinizi korumayı taahhüt eder. KONE, kişisel verilerinizi ulusal (6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu dahil) uluslararası ve Avrupa Veri Koruma İlkelerine ve geçerli kişisel veri mevzuatına (geçerli olduğu şekilde Avrupa Genel Veri Koruma Yönetmeliği dahil) uygun olarak işler.

Bu gizlilik bildirimi, KONE tarafından yürütülen kişisel veri işleme faaliyetleri hakkında size kapsamlı bilgi sağlar. Çözüme özgü gizlilik bildirimleri ve ek yerel belgelerle desteklenebilir. Ayrıca, veri sahibi olarak sahip olduğunuz farklı haklar da geçerli gizlilik yasalarına bağlı olarak ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir. Bu Gizlilik Bildiriminde, Türkiye ve Avrupa Birliği veri koruma yasaları ile verilen hakları bildiriyoruz.

Bu gizlilik bildirimi, KONE'deki farklı mantıksal kişisel veri işleme işlevleriyle ilgili farklı bölümlere ayrılmıştır. Bu gizlilik bildiriminin sonunda, veri sahibi olarak sahip olduğunuz haklar hakkında bilgi almış olacaksınız.

1. KONE Web Sayfaları ve İnternet Hizmetleri

2. KONE Satış ve Müşteri İlişkileri Yönetimi Veri Tabanları

3. KONE'nin Tedarikçi ve Alt Yüklenici Verileri

4. Veri Sahibinin Hakları

5. Gizlilik Bildirimi Güncellemeleri

6. MÜŞTERİ BAĞLILIĞI ANKETİ

Veri Sorumlusu ve İletişim Bilgileri

Veri sahibinin bakış açısından, veri sahibinin temas halinde olduğu veya temasını sürdürdüğü ya da başka bir şekilde yakın ilişkiye sahip olduğu yerel KONE grup şirketi, ilgili veri sahibinin kişisel verilerinin veri denetleyicisidir.

KONE'de kullanılan araç ve süreçlerin çoğu küreseldir. Bunlar, KONE Corporation tarafından merkezi bir şekilde yerel KONE kuruluşlarına sunulur. Bu küresel araçlarda ve süreçlerde kişisel veriler, yerel KONE grup şirketi ve KONE Corporation tarafından işlenir.

Verilerin korunmasıyla ilgili tüm konularda, veri sahipleri aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak KONE ile iletişime geçebilir:

Kone Asansör Sanayi ve Ticaret A.Ş. İçerenköy Mahallesi Değirmenyolu Caddesi No:28/1 D:3 Ataşehir/İstanbule-posta: koneasansor@hs01.kep.tr

1. KONE Web Sayfaları ve İnternet Hizmetleri

Bu bölüm, bu web sitesi ve KONE'nin diğer internet hizmetleri ("Site") ile ilgili olarak kişisel verilerinizin KONE tarafından işlenmesi hakkında size genel bilgiler sağlar. KONE, Site aracılığıyla toplanan kişisel verilerinizi bu Gizlilik Bildirimi ve yürürlükteki yasalara uygun olarak işler. Siteye göz atmayı veya başka bir şekilde kullanmayı planlıyorsanız, bu Gizlilik Bildirimini dikkatlice okuyun. Bu Gizlilik Bildirimini kabul etmiyorsanız, Siteden ayrılmanız gerekir.

1.1. Toplanan Kişisel Veriler

Genel olarak Siteyi herhangi bir kişisel veri girmeden ziyaret edebilirsiniz. Site teknik olarak ayrı bölümlere ayrılmıştır, bazıları sizin hakkınızda daha fazla kişisel veri toplamamızı gerektirebilir, bazıları ise herhangi bir kişisel veri işlenmeden kullanılabilir.

Siteyi ziyaret ederken, bilgisayarınız tarafından otomatik olarak bazı teknik ve diğer bilgiler bize gönderilir (ör. IP adresi, tarayıcınızın türü ve ziyaretinizin kaynağı). Ayrıca çerezleri kullanarak web sitesi kullanım bilgileriniz hakkında bilgi toplarız. Daha fazla bilgi için bu Gizlilik Bildiriminin Çerezler bölümüne bakın.

Sitenin belirli bölümlerinde, talep ettiğiniz bir hizmete erişmek için kişisel verilerinizi vermeniz ve/veya hizmete kaydolmanız istenebilir. Siteye kaydolduğunuzda veya hesaplarınıza erişmek için başka bir şekilde belirli bir kimlik kodu atandığında, belirli bilgileri vermenizi isteyebiliriz.

1.2. İşlemenin Amaçları ve Yasal Dayanakları

KONE'nin Site aracılığıyla toplanan kişisel verileri işlemesinin amacı şunlardır:

* Sitenin verimli ve güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlamak;

* Siteyi daha kaliteli ve daha geniş hizmet kapsamı için geliştirmek;

* Özel ihtiyaçlarınızı ve ilgi alanlarınızı tanıyan özelleştirilmiş hizmetler ve içerik sağlamak;

* Size sunduğumuz hizmetleri geliştirmek;

* Sizinle iletişime geçmek;

* Anket ve araştırma yapmak ve istatistik toplamak (ör. kullanıcıların Sitemizin hangi bölümlerini ziyaret ettikleri ve Sitede ne kadar zaman harcadıkları).

KONE, Sitede sağlanan farklı hizmetlerin her birine ayrı bir şekilde kaydolmanıza gerek kalmadan uygun maliyetli hizmetler üretmeye çalışmaktadır.

Veri işlemenin yasal dayanağı, KONE'nin yukarıda belirtilen amaçlarla ilgili meşru menfaatleridir. Yürürlükteki yasalar gerektirdiğinde KONE, kişisel verilerin işlenmesi için veri sahibinin onayını ister.

1.3. Kişisel Veri Kaynakları ve Saklama Süresi

Kişisel veriler, doğrudan ilgili kişiden alınır veya Sitenin kullanımıyla bağlantılı olarak elde edilir.

Kişisel veriler, toplanma amaçları için gerekli olduğu sürece saklanır. Bu süre sona erdiğinde, kişisel veriler etkin bir şekilde silinir veya anonim hale getirilir.

1.4. Çerezler

KONE, örneğin onay işlevi veya tarayıcı ayarlarının değiştirilmesiyle bilgisayarınıza veya cihazınıza çerez yerleştirilmesine izin vermiş olmanız koşuluyla, zaman zaman, sizi tanımlamamıza izin vermek için bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza genellikle "çerezler" olarak bilinen bilgileri yerleştirebilir. Çerezler, KONE'ye Siteyi nasıl ve ne zaman kullandığınız hakkında bilgi verir ve KONE'nin Siteyi daha iyi bir hizmet için geliştirmesine yardımcı olur. Çerezler günümüzde birçok web sitesinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Çerezleri almak istemiyorsanız, web tarayıcınızı ayarlayabilir veya bunları devre dışı bırakmak için KONE çerez ayarları aracını kullanabilirsiniz. Lütfen çerezleri devre dışı bırakmanın Sitedeki belirli hizmetleri kullanmanızı engelleyebileceğini unutmayın.

1.5. Yeniden Pazarlama

Site, Siteye yaptığınız son ziyarete dayalı reklamları ("Yeniden Pazarlama") görüntülemek için Google AdWords Yeniden Pazarlamayı kullanabilir. Sitede Yeniden Pazarlama, KONE çözümleri ve hizmetleri hakkında farkındalık oluşturmak için kullanılır. Ziyaretlerle ilgili bilgiler, bilgisayarınıza bir üçüncü taraf çerezi yerleştirilerek toplanır. KONE çerez ayarları aracı aracılığıyla Sitenin kullanımıyla ilgili Yeniden Pazarlamadan çıkabilirsiniz. Network Advertising Initiative web sitesini ziyaret ederek, Google Reklam Ayarları sitesinde yeniden pazarlama reklamı ayarlarını değiştirerek veya çerezleri devre dışı bırakarak üçüncü taraf web sitelerini kullanımınızla ilgili daha kapsamlı devre dışı bırakma seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Google AdWords Yeniden Pazarlamadan Çıkma »

1.6. Web Sitesi Analitiği

KONE, Sitenin içeriğini iyileştirmek amacıyla Site kullanıcıları hakkında istatistik toplamak için Adobe Analytics ve Google Analytics gibi web sitesi analizlerini kullanır. Normalde bu veriler anonimdir, ancak web sitesinden içerik indirirken kendinizi tanımladıysanız, KONE çevrimiçi hizmetinde oturum açtıysanız veya bir e-posta yoluyla web sitesine girdiyseniz, Siteyi kullanımınıza dair toplanan analiz verilerini tanımlayabiliriz. KONE'nin Site ziyaretlerinizi izlemesini devre dışı bırakmak için KONE çerez ayarları aracındaki devre dışı bırakma işlevlerini kullanabilirsiniz. KONE'nin web sitelerini ziyaret etmek için farklı bilgisayar ve/veya tarayıcı kullandığınızda bu işlemi tekrarlamanız gerekir. Google Analytics'ten çıkmak için Google Analytics Kapsamı Dışında Kalma Tarayıcı Eklentisini indirebilirsiniz.

Google analytics kapsamı dışında kalma »

1.7. Kişisel Verilerin Aktarılması

KONE, kişisel verileri KONE Corporation veya ortakları, bağlı kuruluşları, yan kuruluşları ve alt yüklenicileri dışına aktarmaz. Teknik ve uygulamaya dair gereklilikler nedeniyle, kişisel verilerin bir kısmı Avrupa Birliği veya Avrupa Ekonomik Alanı dışında bulunan alt yükleniciler tarafından veya Avrupa Birliği veya Avrupa Ekonomik Alanı dışındaki alt yüklenicilerin sunucularında işlenebilir. Ancak, bu tür alt yükleniciler KONE'nin veri işleme standartlarını kabul etmiştir.

KONE, müşterileri, satışları, trafik modelleri ve diğer ilgili Site bilgileri hakkında tanınmış üçüncü şahıslara toplu istatistik sağlayabilir, ancak bu istatistiklerde hiçbir kişisel veri yer almaz.

Kişisel verilerinizin yurt dışına aktarımı açık rızanızın alınması hukuki sebebiyle gerçekleştirilebilecektir.

2. KONE Satış ve Müşteri İlişkileri Yönetimi Veri Tabanları

Diğer birçok şirket gibi KONE de satış ve pazarlama faaliyetlerimizi yönetmek ve takip etmek için müşteri ilişkileri yönetimi ("CRM") veri tabanları kullanır. KONE'nin CRM veri tabanları, KONE'nin iş ilişkisi içinde olduğu veya iş ilişkisi geliştirmek istediği müşterilerimizin, potansiyel müşterilerin ve diğer şirket temsilcilerinin kişisel verileri içerir. KONE'nin CRM veri tabanları, KONE bakım kapsamındaki asansörler, yürüyen merdivenler veya diğer ekipmanlarla ilgili olarak KONE ile iletişime geçen KONE müşterilerinin veya son kullanıcılarının kişisel verilerinin yanı sıra KONE'nin iletişim kurmak ve KONE ve iş dünyasına dair (ör. medya temsilcileri, ekonomiyle ilgili fenomenler) genel bilgileri sağlamakla ilgilendiği harici paydaşlarla ilgili kişisel verileri de içerebilir.

Bu bölüm, KONE'nin CRM ile ilgili kişisel veri işlemesi hakkında daha fazla bilgi sağlar.

2.1.Toplanan Kişisel Veriler

CRM ile bağlantılı olarak aşağıdaki bilgiler toplanır ve işlenir:

  • Ad
  • Başlık
  • E-posta
  • Cep telefonu numarası
  • Sabit telefon
  • Fax numarası
  • Adres
  • Dil
  • İş ilişkisiyle ilgili olası diğer bilgiler

Bu tür kişisel bilgiler, gizlilik bildiriminin bu 2. Bölümünde "kişisel veri" ve kişisel verileri işlenen gerçek kişiler de "veri sahipleri" olarak anılır.

2.2. İşlemenin Amaçları ve Yasal Dayanakları

KONE'nin kişisel verileri işlemesinin amacı, KONE'nin işini kolaylaştırmak, satış faaliyetlerini desteklemek, teslimatları, bakım hizmetlerini ve faturalandırmayı yönetmek, sözleşme yönetimi ve pazarlama amaçlarıyla müşterilerle iletişim kurmak ve diğer şekilde müşteri ilişkilerini sürdürmektir. KONE, kişisel verileri olayları ve iddiaları ele almak ve müşterinin talep ettiği şekilde yardım sağlamak için de kullanabilir.

KONE, müşteri bağlılığı anketi yapmak için veri sahipleriyle iletişime geçebilir. KONE, hizmetlerini geliştirmek için anket yanıtlarını müşteri irtibat kişisinin adıyla almayı talep eder. Adınızın ve diğer kişisel verilerinizin müşteri bağlılığı anketleriyle bağlantılı olarak işlenmesi sizin izninize bağlıdır. Bu tür anketlerle bağlantılı olarak toplanan tüm cevaplar ve veriler KONE içinde gizli olarak sınıflandırılır ve verilerin işlenmesi ve aktarılması sırasında yeterli güvenlik önlemleri alınır.

Kişisel verilerin işlenmesi, müşteri şirketin taraf olduğu satış sözleşmelerinin ifası için gereklidir. Ayrıca, kişisel verilerin işlenmesi, KONE'nin olağan iş amaçlarıyla ilgili olarak izlediği meşru menfaatler için gereklidir. Yürürlükteki yasalar gerektirdiğinde KONE, kişisel verilerin işlenmesi için veri sahibinin onayını ister.

2.3. Kişisel Veri Kaynakları ve Saklama Süresi

Kişisel veriler, müşterilerden alınmış veya KONE'nin ürün ve hizmetlerini kullanmalarıyla bağlantılı olarak elde edilmiştir. Kişisel veriler, veri sahipleriyle iş etkileşimlerine dayalı olarak KONE temsilcilerinden de alınabilir. Bazı durumlarda KONE, kamu kayıtlarından ve diğer güvenilir harici kaynaklardan kişisel veriler toplayabilir.

Kişisel veriler, yukarıda belirtilen amaçlar için gerekli olduğu sürece saklanır. Bu süre sona erdiğinde, kişisel veriler etkin bir şekilde silinir veya anonim hale getirilir.

2.4. Kişisel Verilerin Aktarılması

Genel olarak, KONE kişisel verileri yalnızca dahili iş amaçları için kullanır ve verileri herhangi bir harici tarafa aktarmaz. Kişisel verilerin bir kısmı, yukarıda belirtilen amaçlarla bağlantılı olarak ihtiyaç duyulduğu ölçüde KONE'nin yan kuruluşları, alt yüklenicileri ve diğer hizmet sağlayıcıları tarafından erişilebilir ve işlenebilir. KONE, bu tür üçüncü tarafların her zaman, veri koruma ve gizlilik gerekliliklerini yeterli düzeyde karşılayan sözleşmelere uymasını sağlar.

Teknik ve uygulamaya dair gereklilikler nedeniyle, kişisel veriler AB/AEA dışında da işlenebilir. KONE, bu tür aktarımlar için başta açık rızanızın alınması olmak üzere yasal bir dayanak olmasını sağlar.

3. KONE'nin Tedarikçi ve Alt Yüklenici Verileri

Kone Asansör Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("KONE") KONE'nin tedarikçilerinin ve alt yüklenicilerinin temsilcilerinin iletişim verilerini yönetmek için çözümlerden ve veri tabanı teknolojisinden faydalanır. Bu gizlilik bildirimi, KONE'nin bu tür kaynak bulma ve satın alma faaliyetleriyle ilgili kişisel veri işlemesi hakkında daha fazla bilgi sağlar ("Tedarikçi Veri Tabanları").

3.1.Toplanan Kişisel Veriler

Tedarikçi Veri Tabanları ile bağlantılı olarak aşağıdaki bilgiler toplanır ve işlenir:

  • Ad
  • Başlık
  • e-posta
  • telefon numarası
  • Adres
  • Fatura Bilgileri
  • İş ilişkisiyle ilgili olası diğer bilgiler
  • Alt yüklenicilerin çalışanlarının

* adı, doğum tarihi, iletişim bilgileri, istihdam bilgileri, nitelikleri ve sertifikaları

* şantiyeler için uygun erişim kontrolünü ve güvenliği sağlamak için KONE müşterilerinin ihtiyaç duyduğu diğer kişisel bilgiler

Bu tür kişisel bilgiler, gizlilik bildiriminin bu 3. bölümünde "kişisel veri" ve kişisel verileri işlenen gerçek kişiler de "veri sahipleri" olarak anılır.

3.2. İşlemenin Amaçları ve Yasal Dayanağı

KONE'nin kişisel verileri işlemesinin amacı, KONE'nin kaynak bulma, satın alma, fatura işleme ve sözleşme yönetimi faaliyetlerini kolaylaştırmaktır. KONE ayrıca bu bilgileri talepleri çözmek veya olayları yönetmek ve tedarikçi durum tespiti yapmak için kullanabilir.

KONE, KONE'nin faaliyetleri ve yaklaşan etkinlikler hakkında ilgili bilgileri göndermek gibi daha genel iletişimler ve tedarik ilişkisinin yönetimi için iletişim bilgilerini kullanabilir.

Ayrıca, KONE'nin faaliyetlerinin kalitesi ve güvenliği ile ilgili yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için KONE'nin KONE için çalışan harici kişileri güvenilir bir şekilde tanımlayabilmesi gerekir. Harici iş gücünün tanımlanmasını sağlamak için KONE'nin Tedarikçi Veri Tabanlarımızda harici iş gücü hakkında belirli kişisel bilgileri saklaması gerekir. KONE'nin Tedarikçi Veri Tabanlarında saklanan harici iş gücü bilgileri, yalnızca KONE için yaptıkları işlerle bağlantılı olarak ihtiyaç duyulduğunda harici iş gücünün tanımlanması ve yönetimi için kullanılır.

KONE, kişisel verileri bir kaynak bulma sözleşmesinin ifası için gerekli olduğunda ve/veya KONE'nin olağan ticari faaliyetlerine ilişkin meşru menfaatlerinin amaçları için gerekli olduğunda işler. KONE ayrıca yürürlükteki yerel yasalar tarafından tedarikçi ve çalışanları ve temsilcileri hakkında belirli bilgileri toplamakla yükümlü olabilir. Bu tür yükümlülükler, örneğin iş ihale edildiğinde ortaya çıkan güvenlik gereklilikleri, vergilendirme, sigortalar ve yüklenicinin diğer yasal yükümlülükleri ve sorumlulukları ile ilgili olabilir. Yürürlükteki yasalar gerektirdiğinde KONE, kişisel verilerin işlenmesi için veri sahibinin onayını ister.

3.3.Kişisel Veri Kaynakları ve Saklama Süresi

Kişisel veriler, tedarikçilerden veya KONE ile olan iş ilişkileriyle bağlantılı olarak elde edilmiştir. Harici iş gücüne ilişkin bilgiler genellikle bu kişilerin işvereni olan taşeron firmalardan alınmaktadır. Bazı durumlarda KONE, kamu kayıtlarından ve diğer güvenilir harici kaynaklardan kişisel veriler toplayabilir.

Kişisel veriler, yukarıda belirtilen amaçlar için gerekli olduğu sürece saklanır. Bu süre sona erdiğinde, kişisel veriler etkin bir şekilde silinir veya anonim hale getirilir.

3.4. Kişisel Verilerin Aktarılması

Genel olarak, KONE kişisel verileri yalnızca dahili iş amaçları için kullanır ve verileri herhangi bir harici tarafa aktarmaz. Kişisel verilerin bir kısmı, yukarıda belirtilen amaçlarla bağlantılı olarak ihtiyaç duyulduğu ölçüde KONE'nin yan kuruluşları, alt yüklenicileri ve diğer hizmet sağlayıcıları tarafından erişilebilir ve işlenebilir. KONE, bu tür üçüncü tarafların her zaman, veri koruma ve gizlilik gerekliliklerini yeterli düzeyde karşılayan sözleşmelere uymasını sağlar.

Teknik ve uygulamaya dair gereklilikler nedeniyle, kişisel veriler AB/AEA dışında da işlenebilir. KONE, bu tür aktarımlar için başta açık rızanızın alınması olmak üzere yasal bir dayanak olmasını sağlar.

4. Veri Sahibinin Hakları

Veri sahipleri herhangi bir zamanda KONE ile iletişime geçebilir ve kişisel verilerine erişim talep edebilir. KONE, veri sahiplerinin talebi üzerine eksik, yanlış veya güncel olmayan kişisel verileri düzeltir veya siler. Veri sahibinin talepleri, http://www.kone.com/en/contact.aspx adresinden kone.com web sayfasında bulunan iletişim formu kullanılarak KONE'ye gönderilebilir. ("Kişisel Veri Sorgulama" seçeneğini işaretleyin). İlgili kişiler aynı zamanda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun md. 11 hükmü kapsamındaki haklarını Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca Kone’ye iletebilirler.

Kişisel veri işlemenin onaya dayalı olması halinde, veri sahibi istediği zaman onayını geri çekme hakkına sahiptir. Kişisel verilerin işlenmesi KONE'nin meşru menfaatine dayanıyorsa, veri sahibi belirli bir bireysel duruma dayalı olarak bu tür işlemeye itiraz edebilir. İlgili kişi, itiraza ilişkin talepte bu durumu belirtmelidir.

Belirli koşullar altında veri sahipleri, kişisel verilerinin işlenmesine itiraz edebilir ve veri taşınabilirliğini talep edebilir. Veri sahiplerinin KONE'nin işleme faaliyetleriyle ilgili endişeleri veya görüşleri olması durumunda, ilgili denetim makamına şikayette bulunma hakları da vardır.

KONE, talebin açıkça temelsiz veya aşırı olması veya KONE'nin talebi reddetmek için başka bir meşru gerekçesi olması durumunda, talebi reddedebilir veya talebi yerine getirmek için makul bir ücret alabilir. Bu tür meşru gerekçeler, örneğin KONE'nin yerel yasal gereklilikler nedeniyle saklanması gereken kişisel verileri silmesini veya yerel talep süresinin sonuna kadar bir denetim izi tutmasını engelleyebilir. KONE'nin ayrıca sözleşme yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için verileri saklaması gerekebilir.

Ayrıca, KONE'nin talep ettiğiniz şekilde kişisel verilerinizi durdurması veya silmesi durumunda, KONE'nin kullanmak istediğiniz veya daha önce sipariş ettiğiniz veya talep ettiğiniz hizmetleri yerine getiremeyebileceğini veya indirmek veya almak istediğiniz içeriği size sağlayamayacağını lütfen unutmayın.

5. Gizlilik Bildirimi Güncellemeleri

KONE, Siteyi, işini ve veri koruma ile ilgili süreç ve araçlarını sürekli olarak geliştirmeye çalışır ve bu Gizlilik Bildirimini değiştirme hakkını saklı tutar. KONE, herhangi bir değişiklik yapılmasına yönelik zaman zaman bu Gizlilik Bildirimini gözden geçirmenizi bekler. Yürürlükteki gizlilik yasalarının gerektirdiği ölçüde, KONE, bir veri sahibi olarak size önemli etkileri olan güncellemeler hakkında bilgi sağlamak için diğer arayüzler aracılığıyla veya toplanan iletişim bilgilerini kullanarak sizinle iletişime geçebilir.

6. MÜŞTERİ BAĞLILIĞI ANKETİ

KONE, müşteri bağlılığı anketleri yapmak için müşterileriyle iletişime geçebilir. KONE, hizmetlerini geliştirmek için anket yanıtlarını müşteri irtibat kişisinin adıyla almayı talep eder. Adınızın ve diğer kişisel verilerinizin müşteri bağlılığı anketiyle bağlantılı olarak işlenmesi sizin izninize bağlıdır. Anketle bağlantılı olarak toplanan tüm cevaplar ve veriler KONE içinde gizli olarak sınıflandırılır ve verilerin işlenmesi ve aktarılması sırasında yeterli güvenlik önlemleri alınır. KONE, toplanan verileri yürürlükteki tüm yasalara uygun olarak işler. KONE, kişisel verileri KONE Corporation veya ortakları, bağlı kuruluşları, yan kuruluşları ve alt yüklenicileri dışına aktarmaz. İşlemenin teknik ve uygulamaya dair gereklilikleri nedeniyle, kişisel verilerin bir kısmı alt yüklenicilerin sunucularında bulunabilir veya KONE'nin veri işleme standartlarını kabul etmiş olan alt yükleniciler tarafından işlenebilir. Müşteriler, kendileriyle ilgili kişisel verilerin doğruluğunu kontrol etmek için istedikleri zaman KONE ile iletişime geçebilirler. KONE, istek üzerine, eksik, yanlış veya güncel olmayan kişisel verileri düzeltir veya siler. Daha fazla bilgi için www.kone.com adresindeki kurumsal web sitemizde bulunan iletişim formu aracılığıyla KONE ile iletişime geçin.

Gizlilik beyanı

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website